Dataskyddsarbetet i praktiken hösten 2022

Nu öppnar anmälan till höstens DP Academy-dagar!
Vår succékurs DP Academy är tillbaka till hösten. Hittills har närmre 270 deltagare, som antingen är/ska bli dataskyddsombud eller arbetar med dataskyddsfrågor och vill utveckla sina kunskaper, tagit kursen. Utbildningen drivs i ett nära samarbete med Privacy Works Nordic AB.

DP Academy är inne på sin tolfte omgång
Vi vänder oss både till dataskyddsombud, dataskyddsexperter, dataskyddssamordnare och personer med liknande roller. Det är dataskyddsarbetet och dataskyddsprogrammet som står i fokus, med praktiska övningar och metodstöd, men vi kommer också att uppmärksamma dataskyddsombudets specifika ställning. Vi kommer att beröra både offentlig och privat sektor genom hela kursen.

Höstens fyra kursdagar genomförs i Stockholm
Kursen genomförs i centrala Stockholm men det finns även möjlighet att delta på distans. Efter kursavslut finns det möjlighet att ta ett skriftligt test och därefter bli diplomerad dataskyddsspecialist.

Kursdagarna är följande dagar: 19-20 oktober samt 9-10 november 2022.

Anmäl dig här.

Läs mer om utbildningen och kursinnehåll här.

Bli medlem i Forum för Dataskydd här.

Varmt välkommen!

DP Academy är ett samarbete mellan:

Privacy Works Nordic AB och Forum för Dataskydd

 

 

 

 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart