Dataskyddsarbetet i praktiken våren 2021

Nu har vi avslutat vårens populära utbildning: Dataskyddsarbetet i praktiken!

Stort tack till alla fantastiska deltagare och föreläsare. Tillsammans har vi spenderat fyra dagar med nätverkande, inspirerande och lärorika föreläsningar och energifyllt kunskapsdelande mellan alla deltagare.

Vi har bland annat fått chansen att ta del av flera verktyg och tips från erfarna dataskyddsombud för att få de bästa förutsättningarna för att lyckas i sin roll inom dataskyddsvärlden 2021.

DP Academy är inne på sin nionde omgång
Den här omgången har vi skapat ett större fokus på dataskyddsarbetet generellt och vänt oss både till dataskyddsombud, dataskyddsexperter, dataskyddssamordnare och personer med liknande roller. Det är dataskyddsarbetet och dataskyddsprogrammet som stått i fokus, med praktiska övningar och metodstöd, men vi har också att uppmärksammat dataskyddsombudets specifika ställning. Vi har berört både offentlig och privat sektor genom hela kursen.

Nu ser vi framåt med nya kunskaper och erfarenheter, tillsammans med ett bredare nätverk!

Missade du att anmäla dig i våras? Inga problem! Nästa utbildning går av stapeln redan i höst. Håll utkik här på våran hemsida och på våra sociala kanaler för mer information.

Kostnad: 24 500:- exkl. moms (som medlem i Forum för Dataskydd får du 5 % i rabatt).

Bli medlem i Forum för Dataskydd här.

DP Academy är ett samarbete mellan
Privacy Works Nordic AB och Forum för Dataskydd

 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem

  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.


  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.


  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart