Dataskyddsombudet i praktiken våren 2020

Vi välkomnar dig till den populära utbildningen Dataskyddsombudet i praktiken!

Vår succékurs DP Academy är tillbaka till våren, i en ny upplaga. Hittills har närmre 170 deltagare, som antingen är/ska bli dataskyddsombud eller arbetar med dataskyddsfrågor och vill utveckla sina kunskaper, tagit kursen.

DP Academy är inne på sin åttonde omgång. Denna kursomgång har vi paketerat om från tidigare år, och har numera ett större fokus på dataskyddsarbetet generellt. Vi vänder oss både till dataskyddsombud, dataskyddsexperter, dataskyddssamordnare och personer med liknande roller. Det är dataskyddsarbetet och dataskyddsprogrammet som står i fokus, med praktiska övningar och metodstöd, men vi kommer också att uppmärksamma dataskyddsombudets specifika ställning.

Vi kommer att beröra både offentlig och privat sektor genom hela kursen.

Våren 2020 erbjuder vi fyra kursdagar i centrala Stockholm. Det finns också möjlighet att delta på distans. Dokumentation via ett elektroniskt dokumentbibliotek, plats på frukostseminarier, lunch och frukt/fika ingår i priset. Det finns även möjlighet att göra ett skriftligt prov och bli diplomerad dataskyddsspecialist efter kursens slut.

Kostad: 24 500:-
Kursdagar: 24 – 25 mars samt 28 – 29 april 2020

Läs mer om utbildningen här


DP Academy är ett samarbete mellan
Privacy Works Nordic AB och Forum för Dataskydd

 

 

 

 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem

Medlemmar går gratis på våra seminarier och till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
Student: 400 kr per år.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Go to cart