Dataskyddsombudet i praktiken hösten 2020

Vi välkomnar dig till den populära utbildningen Dataskyddsombudet i praktiken!

Vår succékurs DP Academy är tillbaka till hösten, i en ny upplaga. Hittills har närmre 170 deltagare, som antingen är/ska bli dataskyddsombud eller arbetar med dataskyddsfrågor och vill utveckla sina kunskaper, tagit kursen.

DP Academy är inne på sin åttonde omgång. Denna kursomgång har vi paketerat om från tidigare år, och har numera ett större fokus på dataskyddsarbetet generellt. Vi vänder oss både till dataskyddsombud, dataskyddsexperter, dataskyddssamordnare och personer med liknande roller. Det är dataskyddsarbetet och dataskyddsprogrammet som står i fokus, med praktiska övningar och metodstöd, men vi kommer också att uppmärksamma dataskyddsombudets specifika ställning.

Vi kommer att beröra både offentlig och privat sektor genom hela kursen.

Vårens fyra kursdagar är flyttade till hösten 2020 pga Covid-19. Kursen genomförs i centrala Stockholm. Det finns också möjlighet att delta på distans. Dokumentation via ett elektroniskt dokumentbibliotek, plats på frukostseminarier, lunch och frukt/fika ingår i priset. Det finns även möjlighet att göra ett skriftligt prov och bli diplomerad dataskyddsspecialist efter kursens slut.

Kostad: 24 500:-
Kursdagar: Info kommer snart. 

Läs mer om utbildningen här


DP Academy är ett samarbete mellan
Privacy Works Nordic AB och Forum för Dataskydd

 

 

 

 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem

Forum för Dataskydd är ett kompetensnätverk som arbetar med att stärka fokuset på dataskydd. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från mer är 750 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
Student: 400 kr per år.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Go to cart