6 December, 2022 17:00 - 19:00  Transcendent Group, Stortorget 11, Malmö

Glöggmingel och nyhetsuppdatering

Välkomna till nätverksträff i Malmö där vi går igenom senaste nytt på dataskyddsområdet, bl a avgöranden från IMY och den amerikanska presidentordern som är tänkt att ligga till grund för det nya dataöverföringsavtalet mellan EU och USA. Det kommer även finnas tid för diskussioner och nätverkande.

Datum och tid: Tisdag den 6 december kl. 17-19
Plats: Transcendent Group, Stortorget 11, Malmö

KÖP DIN BILJETT HÄR 

Under kvällen kommer vi att bjuda på glögg med tilltugg

Antalet platser är begränsade, vänligen boka din biljett senast söndagen den 4 december. Om du behöver avboka din fysiska plats, vänligen kontakta info@dpforum.se senast måndag 5 december. Kostnadsfritt för medlemmar och 300 SEK ex. moms för icke-medlemmar. Eftersom vi är en ideell förening behöver vi debitera dig en No Show-avgift på 300 SEK ex. moms vid utebliven avbokning. 

6 December, 2022 17:30 - 20:00  Kvadrat Göteborg, Kyrkogatan 13, 411 15 Göteborg

Konsekvensbedömning och risker

Välkomna till glöggmingel i Göteborg där vi kommer att prata om konsekvensbedömning och risker.

Jaan Entson är verksjurist på Försäkringskassans rättsavdelning och har deltagit i arbetet med det rättsliga ställningstagandet avseende konsekvensbedömning enligt dataskyddsförordningen. Jaan berättar både om innehållet i ställningstagandet och tankarna bakom. Hans Kalldal är konsult på Kvadrat och presenterar idéerna bakom boken ”Tame, Messy and Wicked risk Leadership”. Riskförståelse är en viktig grund inför konsekvensbedömning och bokens sätt att se på risker är ett sätt att sortera upp tankarna.

Datum och tid: Tisdag den 6 december kl. 17:30-20:00
Plats: Kvadrat Göteborg, Kyrkogatan 13, 411 15 Göteborg

KÖP DIN BILJETT HÄR 

Under kvällen bjuder vi på glögg med tillbehör och vi hoppas på både livliga dataskyddsdiskussioner och glöggsnack.

Antalet platser är begränsade, vänligen boka din biljett senast fredag den 2 december. Om du behöver avboka din fysiska plats, vänligen kontakta info@dpforum.se  senast måndag den 5 december. Kostnadsfritt för medlemmar och 300 SEK ex. moms för icke-medlemmar. Eftersom vi är en ideell förening behöver vi debitera dig en No Show-avgift på 300 SEK ex. moms vid utebliven avbokning. 

8 December, 2022 17:00 - 20:00  Cirio Advokatbyrå, Mäster Samuelsgatan 20 (plan 8), Stockholm

Vi fyller 10 år och bjuder in till fest!

Forum för Dataskydd har i 10 års tid verkat i dataskyddets tjänst. Det tycker vi är värt att fira tillsammans med våra medlemmar och bjuder därför in till festmingel med musik, mat och trevligt sällskap.

Datum och tid: Torsdag den 8 december 2022 från kl. 17:00.
Plats: Cirio Advokatbyrå, Mäster Samuelsgatan 20 (plan 8), Stockholm.
Pris: Kostnadsfritt.

Anmälan: Märk ämnesraden med “10-års fest” och skicka ditt namn, organisation och e-post till info@dpforum.se

Observera att detta event enbart är för medlemmar. Antalet fysiska platser är begränsade, vänligen boka din fysiska biljett senast måndag den 28 november. Om du behöver avboka din fysiska plats, vänligen kontakta info@dpforum.se senast torsdag den 1 december. Eftersom vi är en ideell förening behöver vi debitera dig en No Show-avgift på 300 SEK ex. moms vid utebliven avbokning.

Vi vill särskilt tacka Cirio Advokatbyrå för att de ställer sina lokaler till förfogande under festen och även IT-Säkerhetsbolaget som står för dryck under kvällen. 

 

15 December, 2022 09:00 - 10:30  Teams

Dataskydd och informationssäkerhet

Under hösten 2022 kommer Region Norr i samarbete med Nätverket för Dataskyddssamtal i Norr- och Västerbotten arrangera en diskussionsserie med erfarenhetsutbyte under temat, ”Informella samtal riktat mot offentlig sektor med
särskilt fokus på kommuner”.  Vid den här webbinariet kommer dataskydd och informationssäkerhet att diskuteras.

Datum och tid: Torsdag den 15 december kl. 09:00-10:30
Plats: Digitalt, Teams. Länken får du i din orderbekräftelse 

KÖP DIN BILJETT HÄR 

Träffarna i serien är digitala och hålls normalt torsdagar kl. 09:00–10:30 sista veckan i månaden under hösten 2022 (träffen i december kommer hållas ett tidigare datum). Varje tillfälle/ämne kommer ha en mötesledare men alla som deltar förväntas presentera sig och i övrigt delta utifrån sina förutsättningar. Målet med serien är ett informellt erfarenhetsutbyte mellan deltagarna utifrån angivna teman.

Webbinariet är kostnadsfritt för medlemmar och kostar 300 SEK ex moms för icke-medlemmar. 

Varmt välkommen! 

 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem

  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.


  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.


  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart