Ordinarie medlemskap

Varmt välkommen att bli medlem hos oss på Forum för Dataskydd!

Forum för Dataskydd är en ideell förening som arbetar för att främja kunskap och förståelse kring dataskyddsfrågor. Som medlem i Forum för Dataskydd blir du en del av en växande gemenskap med över 800 medlemmar som du kan nätverka och dela erfarenheter med och får dessutom en rad olika förmåner. 

Vi bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning.

Vårt fokus är att hjälpa dig som är dataskyddsombud och andra som arbetar med eller kommer i kontakt med dataskyddsfrågor i arbetet, integritetsfrågor och behandling av personuppgifter, att få den information och kunskap som är nödvändig i ditt arbete. 

Ett medlemskap hos oss innebär:

  • Exklusiva nätverksmöjligheter: nätverka med andra inom dataskydd och dela erfarenheter vid våra engagerande möten och evenemang. Vi finns representerade i Stockholm, Göteborg, Region Malmö, Region Sydost, Region Norr och Region Mitt och kan erbjuda dig lokala insikter och globala perspektiv.
  • Aktuell information och kunskap: lär dig mer om de senaste händelserna inom dataskyddsområdet genom att ta del av exklusivt material från våra seminarier och webbinarier. Du hittar materialet på din medlemssida.
  • Förmånliga medlemserbjudanden: dra nytta av medlemserbjudanden i form av rabatter och andra förmåner som ytterligare stärker din kompetens och arbete.
  • Kostnadsfritt inträde till evenemang: delta kostnadsfritt i våra seminarier och nätverksträffar, skapa värdefulla kontakter och fördjupa dig i aktuella ämnen inom dataskydd. Läs mer här.
  • Förmånliga priser på Nordic Privacy Arena och DP Academy: få förmånliga priser vid deltagande i Nordic Privacy Arena och kursen DP Academy som vi håller på våren och hösten.

Pris för ordinarie medlemskap: 1 645 kr per år.

Om du har frågor om medlemskap eller undrar något annat, tveka inte att maila info@dpforum.se så hjälper vi dig. 

Ta steget mot att vara en del av den viktiga dialogen och utvecklingen inom dataskyddsområdet