Podcasts: Nordic Privacy Arena 2017

Missade du årets Nordic Privacy Arena? Här är två podcasts med sammanfattningar och intervjuer med några av keynotetalarna:

 

Juridikinstitutets grundare Mårten Schultz var en av panelisterna vid årets konferens. I senaste avsnittet av institutets podcast Bra stämning pratar Rosanna Edin med Marc Rotenberg, Joe Cannataci och Cecilia Magnusson Sjöberg på plats på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Podcasten finns på institutets hemsida och på Soundcloud.

Fredrik Svärd, generalsekreterare för Forum för dataskydd, och Peter Wright, grundare av DigitallawUK och talare vid årets Nordic Privacy Arena, summerar årets konferens med nedslag i Privacy Shield, sociala medie-företagens ansvar för politisk påverkan samt #Metoo-rörelsen i senaste avsnittet av I, Lawyer.

Lyssna på Soundcloud eller iTunes.

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart