Information om kommande event

Såhär i Coronatider vill vi meddela att kansliet håller stängt under en tid framöver. Vi kommer liksom många andra att arbeta hemifrån, så du når oss förstås via e-post som vanligt.
Vi har beslutat att ställa in seminariet ”Privacy by design” den 31/3 hos Deloitte i Stockholm.

Seminariet ”Står dataskyddsförordningen över nationell skadeståndsrätt?” den 24/3 hos Wistrand i Göteborg med Karl-Oskar Brännström kommer hållas som webbinarie. Mer information kommer publiceras på hemsidan.

Seminariet 22 april om “Den andra sidan- vad är det vi försöker skydda vår information från”  beräknas genomföras enligt plan men kommer erbjudas som webbinarie om fysisk träff ej är möjlig. Seminariet är en djupdykning i den digitala brottslighetens värld där vi utforskar hoten mot vår information som kan uppstå när vi digitaliserar allt fler processer och använder oss av alla de fördelar som tekniken kan ge.

Nya datum meddelas så fort vi fått nya direktiv. Vad gäller planerade seminarier och aktiviteter lite längre fram i Göteborg , Malmö och Stockholm så tar vi beslut allt eftersom. Vissa seminarier kan komma att hållas via webbinarium.
Under tiden så vill vi tipsa dig om att följa våra nyheter på https://dpforum.se/nyheter/ eller prenumerera på vår nya nyhetstjänst hos Mynewsdesk https://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/dpforum
Har du frågor så är du självklart välkommen att höra av dig!

Varma hälsningar, Cecilia och Ida

Kontaktuppgifter:
Cecilia  Cecilia.engstrom@dpforum.se  070-5648360
Ida   ida.jarlhamre@dpforum.se

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart