22 April, 2020 17:00 - 18:00

Webbinarium: Den andra sidan – vad är det vi försöker skydda vår information ifrån?

Varmt välkomna digitalt till en djupdykning med Forum för Dataskydd i den digitala brottslighetens värld där vi utforskar hoten mot vår information som kan uppstå när vi digitaliserar allt fler processer och använder oss av alla de fördelar som tekniken kan ge.  Cyberkriminaliteten omsätter idag stora summor och är en snabbt växande industri. På detta seminarium går vi igenom de nya hoten och ger dig insikt i hur kriminella aktörer skapar omsättning för de tillgångar de stjäl ifrån seriösa aktörer. Vi kommer bland annat att visa hur Dark Net fungerar och vad som faktiskt händer med information efter att den blivit stulen, samt hur du kan stärka ditt skydd.

Föredraget hålls av Christer Wejke, CIO & CISO på Pagero och Anna Nielanger, en uppskattad talare och IT-revisor med mångårig erfarenhet av såväl systematiskt som händelsestyrt säkerhetsarbete. Demon görs av Daniel Kåberger, cyberspecialist som under många år arbetat med säkerhetstestning av olika tekniska lösningar i syfte att stänga säkerhetsluckorna innan illasinnade aktörer hinner utnyttja dem. Under seminariet guidar Christer, Anna och Daniel oss genom digitaliseringens mörkaste sidor, och Christer från Pagero kommer att ge oss lite insikt i hur Pagero arbetar strategiskt för att motverka hoten. Varmt välkomna till en viktig ögonöppnare!

När: Onsdag den 22e April med seminariestart digitalt kl 17.00-18.00.

Var: Digitalt via möteslänk som skickas ut innan eventet till de som anmält sig.

Buy tickets

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart