Fler namn klara för Nordic Privacy Arena 2018

Finlands kommunikationsminister Anne Berner, Mastercards Chief Data Officer JoAnn Stonier och Mozillas head of EU public policy Raegan MacDonald är några av keynotetalarna vid årets Nordic Privacy Arena (Stockholm 12-13 november 2018).

Vi välkomnar också:

 • Erik Dahlberg, marknadsexpert vid Kommerskollegium
 • Jacob Dexe, forskare vid RISE SICS
 • Leena Kuusniemi, rådgivare vid Fipra International
 • Magnus Sjögren, Group General Counsel vid Bisnode
 • Markus Bylund, IT-strateg vid Uppsala kommun
 • Michael Hopp, partner vid Plesner

Samt Företrädare för bl a EDPS, Facebook, SuperAwesome, Karlstad universitet och Delphi. 

Vi vill också passa på att tacka våra nytillkomna sponsorer Draftit och DPMS.

Boka din biljett till förra årets pris till och med den 1 augusti. Läs mer här.

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem

  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.


  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.


  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart