Anna Maria Corazza Bildt till Nordic Privacy Arena

Europaparlamentarikern Anna Maria Corazza Bildt (m) har länge verkat för utökat Europasamarbete och minskad regelbörda för företag. Hon har också varit involverad i arbetet med dataskyddsreformen. Den 23 oktober gästar hon vår årliga dataskyddskonferens Nordic Privacy Arena som middagstalare.

Det gör också innovatören och entreprenören Donnie Lygonis, som nyligen kommit hem från Silicon Valley där han hjälpt svenska startups att växa. Lygonis, som till vardags arbetar som affärsutvecklingscoach vid KTH, ger sin syn på hur jurister och dataskyddsexperter kan dra nytta av ny teknik.

Fullständigt program här. Anmäl dig idag – fåtal platser kvar.

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart