22 November, 2022 16:00 - 19:00  Advokatfirman Delphi, Östra hamngatan 29, Göteborg

Överföringar av personuppgifter i praktiken – hur gör man?

Välkomna till denna träff med Forum för Dataskydd där vi tillsammans diskuterar ”do’s” and ”dont’s” i kölvattnet av Schrems II. Vad juridiken säger vet vi redan, men hur ska vi hantera detta i praktiken? Hur inventeras överföringar? När och hur gör man göra en TIA? Hur hanteras länder där vi inte vet vad som gäller?

Datum och tid: Onsdag den 23 november kl. 16:00 – 18:00
Plats: Advokatfirman Delphi, Östra hamngatan 29, Göteborg

KÖP DIN BILJETT HÄR 

Diskussionen kommer att ledas av Johan Engdahl och Agnes Hammarstrand på Advokatfirman Delphi. Denna träff är högst intressant för dig som är väl insatt i överföringar av personuppgifter, men passar även dig som vill lära dig mer om ämnet.

Under kvällen kommer vi att bjuda på matigare tilltugg samt kaffe/te.

Antalet platser är begränsade, vänligen boka din biljett senast fredag den 18 november. Om du behöver avboka din fysiska plats, vänligen kontakta info@dpforum.se senast måndag den 21 november. Kostnadsfritt för medlemmar och 300 SEK ex. moms för icke-medlemmar. Eftersom vi är en ideell förening behöver vi debitera dig en No Show-avgift på 300 SEK ex. moms vid utebliven avbokning.

 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart