5 October, 2022 17:00 - 20:00  MAQS Advokatbyrå, Östra Hamngatan 24, Göteborg

Nätverksträff i Göteborg

MAQS Advokatbyrå bjuder in till after work den 5 oktober under temat ”Indirekta personuppgifter – kan de vara känsliga?

Datum och tid: Onsdag den 5 oktober kl. 17:00 – 20:00
Plats: MAQS Advokatbyrå, Östra Hamngatan 24, Göteborg

KÖP DIN BILJETT HÄR 

Det bjuds på lättare tilltugg och dryck och kommer finnas tid och utrymme för mingel. Under kvällen talar Anna Eidvall och Karl Montelius från MAQS Advokatbyrå om senaste praxis från EU-domstolen och Integritetsskyddsmyndigheten som både utvecklar och ger upphov till nya frågor om var gränsen går för när en personuppgift anses känslig.

Eventet är öppet för alla som är aktiva inom dataskyddsfrågor. Kvällens tema riktar sig dock till den som är något mer insatt i just reglerna för behandling av känsliga personuppgifter. Antal platser är begränsat till 30 deltagare, först till kvarn gäller.

Antalet platser är begränsade, vänligen boka din biljett senast måndag den 3 oktober. Om du behöver avboka din fysiska plats, vänligen kontakta info@dpforum.se senast måndag den 3 oktober. Kostnadsfritt för medlemmar och 300 SEK ex. moms för icke-medlemmar. Eftersom vi är en ideell förening behöver vi debitera dig en No Show-avgift på 300 SEK vid utebliven avbokning.

 

 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart