Mingla in GDPR med oss!

Torsdagen den 24 maj summerar vi tiden med personuppgiftslagen och minglar in dataskyddsförordningen på GT30 i Stockholm.

På schemat står en paneldiskussion med Anitha Bondestam och Göran Gräslund, tidigare generaldirektörer för Datainspektionen, samt Percy Bratt, advokat och ombud i Ramsbromålet.

Vi presenterar också en lönebarometer för den svenska dataskyddsbranschen framtagen av HR Commitment i samarbete med Forum för dataskydd. Vi har ställt frågor om lönenivåer och löneutveckling, arbetsbörda, utbildning och eventuella planer på jobbyten. Resultatet av undersökningen publiceras på dpforum.se på torsdag eftermiddag.

På grund av hög efterfrågan gör vi nu plats för ytterligare 30 besökare. Anmäl dig här.

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart