Medlemsrabatter på litteratur från Hart Publishing

I veckan släpps The Right to be Forgotten, en ny bok om GDPR, rätten att bli glömd, Google Spain-målet samt Storbritanniens Data Protection Act och Brexit. Boken är skriven av Paul Lambert, författare till bl a The Data Protection Officer: Profession, Rules and Role.

Vi kan i samarbete med Hart Publishing erbjuda Forum för dataskydds medlemmar 20 procents rabatt på boken och på sju andra titlar, däribland Brendan McGurks nysläppta bok om profilering och försäkringsrätt. Missa inte heller Legal Tech – A Practicioner’s Guide, som innehåller ett kapitel skrivet av Forum för dataskydds Fredrik Svärd.

Rabattkoden hittar du under medlemssidorna och i vårt nyhetsbrev. Läs mer om titlarna här:

The Right to be Forgotten, Paul Lambert
Data Profiling and Insurance Law, Brendan McGurk
Collisions in the Digital Paradigm – Law and Rule Making in the Internet Age, David John Harvey
Protecting Personal Information – The Right to Privacy Reconsidered, Andrea Monti & Raymond Wacks
Data Protection and Privacy – The Internet of Bodies, Ronald Leenes, Rosamunde van Brakel, Serge Gutwirth & Paul De Hert
Liability for Artificial Intelligence and the Internet of Things, Sebastian Lohsse, Reiner Schulze, Dirk Staudenmayer
Surveillance, Privacy and Trans-Atlantic Relations, David Cole, Federico Fabbrini & Stephen Schulhofer
Legal Tech – A Practicioner’s Guide, Markus Hartung, Micha-Manuel Bues & Gernot Halbleib

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart