Forum för Dataskydds ordförande utsedd till Årets Leading Individual

Ett stort grattis vill vi ge till vår Styrelseordförande Caroline Olstedt Carlström på Cirio Advokatbyrå som utsetts till Årets Leading Individual av The Legal 500.

Syftet med Legal 500 är att hjälpa advokater och juridiska team att hitta rätt rådgivare. Det enda sättet en advokatbyrå kan komma in i dessa rankingtabeller är genom meriter.

”Jag vill passa på att också gratulera Agnes Hammarstrand (Delphi), Regionansvarig för Forum för Dataskydd i Göteborg, som lyfts upp som Next Generation Partners,” säger Cecilia Engström, Verksamhetsansvarig, Forum för Dataskydd.

”I Forumets styrelse har vi den stora äran att ha med oss Bobi Mitrovic (Setterwalls) och han har här placerat sig som en av fem Rising Stars. Och sist men inte minst ett stort grattis till en av våra medlemmar Johan Sundberg på DLA Piper som också utsetts till Leading Individual,” avslutar Cecilia.

För frågor om Forumet kontakta Cecilia Engström Verksamhetsansvarig

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart