Nordic Privacy Arena 2020

Sedan 2016 har vi arrangerat Nordic Privacy Arena för alla som arbetar inom dataskyddsområdet. 2018 växte eventet av förklarliga skäl och vi är nu en mötesplats för över 400 personer som vill hålla sig uppdaterade inom området. 2019 var eventet slutsålt och du kan se delar av innehållet här.

Just nu håller vi på att planera och bygga upp inför 2020, så se till att boka in årets event 5-6 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm. Vi är snart klara med temat och kommer successivt att publicera det här.

Vi kommer också gå ut med en inbjudan. Vill du säkerställa att du inte missar den så anmäl dig nedan så missar du inget!

Anmäl ditt intresse här!

 

Varmt välkommen till Nordic Privacy Arena 2020!

Cecilia Engström
Verksamhetsansvarig  

Notera: Vi håller oss ajour med vad som händer inom Covida -19 området och kommer att anpassa oss efter rådande situation.    

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem

Forum för Dataskydd är ett kompetensnätverk som arbetar med att stärka fokuset på dataskydd. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från mer är 750 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
Student: 400 kr per år.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Go to cart