Video: Incidentrapportering med Delphi och Datainspektionen

Missade du måndagens seminarium om incidentrapportering och offentlighet? Se hela seminariet här. Med Karl-Fredrik Björklund, vice ordförande i Forum för dataskydd, Kian Rozi, informationssäkerhetsexpert, Delphis Peter Nordbeck och Ängla Eklund samt Alli Abdulla från Datainspektionen.

Vi återkommer till ämnet vid Nordic Privacy Arena i november (Stockholm 12-13 november), då med hjälp av bl a Durgesh Gupta vid Nasdaq i New York.

Karl-Fredrik Björklund, Carler och Forum för dataskydd: 0:00
Peter Nordbeck och Ängla Eklund, Delphi: 9:12
Kian Rozi, informationssäkerhetsexpert: 44:20
Alli Abdulla, Datainspektionen: 1:05:29

Presentationer från seminariet hittar du under medlemssidorna. Där hittar du också merparten av våra seminarier framöver. Vi börjar också inom kort med webbinarier.

 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart