17 December, 2019 13:00 - 16:00  Göteborg

Workshop: Risk- och konsekvensbedömning

Välkommen till en tre-timmars workshop om risk- och konsekvensbedömning i Göteborg!

Vi bjuder nu in till en mindre workshop om “best practice” riskhantering. Under workshopen kommer vi att genomföra vissa praktiska övningar. Ni som deltar får därför ta med ett eget case. Vi kommer att utifrån era case identifiera, bedöma och hantera de dataskydds- och informationssäkerhetsrisker som kan uppstå. Målet är att ni ska få en ökad förståelse för hur man kan använda riskmetodik i dataskyddsarbetet.

När: Tisdag 17 december, tid 13-16.

Var: Security Solution, Flöjelbergsgatan 20C, Mölndal

Efter workshopen kommer vi att bjuda på mindre tilltugg.

Begränsat antal platser så se till att boka i tid.

Varmt välkomna!

Buy tickets

Member SEK 0 excl. VAT Tickets are sold out.
Non-member SEK 300 excl. VAT Tickets are sold out.

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem

  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.


  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.


  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart