26 November, 2020 15:00 - 16:00  Webbinarium

Webbinarium – Nyheter under året på dataskyddsområdet

FULLBOKAT!

Vi ser fram emot att presentera och diskutera nyheter och händelser inom dataskyddsområdet under de händelserika senaste tolv månaderna.

Inom ramen för webbinariet kommer vi dessvärre inte kunna diskutera allt spännande som har hänt i detalj, och vi kommer göra ett redaktionellt urval för att lyfta de händelser som vi tycker är spännande och relevanta att känna till. Vår ambition är att väcka nyfikenhet och eftertanke kanske till och med bjuda på en ”jaha upplevelse” och samtidigt försöka redogöra för de större trenderna vi tycker oss skönja.

Schrems II kommer givetvis att nämnas, men inte diskuteras i närmare detalj då detta är ett ämne som är svårt att göra rättvisa i det här formatet, och som vi förstår kommer diskuteras närmare i ett framtida webbinarium.

Datum och tid: torsdag den 26 november 2020 kl.15.00-16.00.

Max antal deltagare för detta webbinarium är 100 personer så först till kvarn!

Talare:
Hampus Stålholm, Dataskyddsspecialist på Synch, med bred erfarenhet av att hjälpa klienter med outsourcingfrågor, implementering av ny teknik, och övriga dataskyddsfrågor. Hampus har även arbetat på plats hos klienter som en del i deras juristteam, både i projektform och för att hantera löpande dataskyddsfrågor. Hampus publicerar artiklar och håller föredrag om dataskydd regelbundet.

Jim Runsten, VD och grundare av Synch, med lång erfarenhet av IT-juridik och personuppgiftslagstiftning. Jim har bidragit som expert till flera publikationer inom IT-rätt, drivit Synchs egna arbete med legal tech-lösningar, och har en gedigen erfarenhet inom bland annat outsourcingfrågor, molntjänster, och integritets- och informationssäkerhetsfrågor.

Uppkopplingslänk skickas ut den 26 november.

Kostnad:
Medlem i Forum för Dataskydd: 0 kr
Icke medlem: 300 kr
No-show debiteras: 300 kr

Biljettkassan stänger onsdag den 25 november kl.23.45

Buy tickets

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem

  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.


  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.


  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart