8 December, 2022 17:00 - 20:00  Cirio Advokatbyrå, Mäster Samuelsgatan 20 (plan 8), Stockholm

Vi fyller 10 år och bjuder in till fest!

Forum för Dataskydd har i 10 års tid verkat i dataskyddets tjänst. Det tycker vi är värt att fira tillsammans med våra medlemmar och bjuder därför in till festmingel med musik, mat och trevligt sällskap.

Datum och tid: Torsdag den 8 december 2022 från kl. 17:00.
Plats: Cirio Advokatbyrå, Mäster Samuelsgatan 20 (plan 8), Stockholm.
Pris: Kostnadsfritt.

Anmälan: Märk ämnesraden med “10-års fest” och skicka ditt namn, organisation och e-post till info@dpforum.se

Observera att detta event enbart är för medlemmar. Antalet fysiska platser är begränsade, vänligen boka din fysiska biljett senast måndag den 28 november. Om du behöver avboka din fysiska plats, vänligen kontakta info@dpforum.se senast torsdag den 1 december. Eftersom vi är en ideell förening behöver vi debitera dig en No Show-avgift på 300 SEK ex. moms vid utebliven avbokning.

Vi vill särskilt tacka Cirio Advokatbyrå för att de ställer sina lokaler till förfogande under festen och även IT-Säkerhetsbolaget som står för dryck under kvällen. 

 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).












  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart