13 September, 2022 17:30 - 19:00  Advokatfirman Vinge, Östergatan 30, Malmö

Var står vi i överföringar till USA?

Välkomna till en fysisk nätverksträff i Malmö där vi kommer att få lyssna på en föreläsning av Advokatfirman Vinge.

Vi kommer att diskutera utmaningar med tredjelandsöverföringar efter Schrems II-avgörandet och rekommendationerna från EDPB om ytterligare skyddsåtgärder.

Datum och tid: Tisdag den 13 september kl. 17:30 – 19:00
Plats: Advokatfirman Vinge, Östergatan 30, Malmö

Under kvällen kommer vi att bjuda på enklare förtäring.

KÖP DIN BILJETT HÄR 

Antalet platser är begränsade, vänligen boka din biljett senast söndag den 11 september. Om du behöver avboka din fysiska plats, vänligen kontakta info@dpforum.se senast söndag den 11 september. Kostnadsfritt för medlemmar och 300 SEK ex. moms för icke-medlemmar. Eftersom vi är en ideell förening behöver vi debitera dig en No Show-avgift på 300 SEK vid utebliven avbokning. 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart