14 June, 2018 16:00 - 19:00  Acando, Vasagatan 16, Stockholm

Sommarmingel – Stockholm 14 juni

Efter vår gravöl för personuppgiftslagen är det dags för Forum för dataskydds årliga sommarmingel, som i år äger rum på Acandos takterass i Stockholm den 14 juni.

Program 

Var går gränsen mellan controller och processor, och när behövs egentligen en DPO?

Talare: Filip Johnssén, Senior Legal Counsel Privacy, Klarna Bank, Karl-Fredrik Björklund, partner vid Advokatfirman Carler och Markus Lindarp, Acando.

Var: 
Acando, Vasagatan 16, Stockholm

När:
Torsdagen den 14 juni
Registrering från 16:30
Programstart 17:00

Pris:
Medlemmar: Kostnadsfritt
Icke-medlemmar: 300 kr exkl. moms

Avanmälan: Senast 24 timmar före eventet. Vid utebliven avanmälan debiteras 300 kr.

Vi har stängt anmälningarna – för sista minuten-bokningar, hör av dig direkt via mail till fredrik.svard@dpforum.se.

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart