23 May, 2022 16:00 - 19:00  Hilton Stockholm Slussen, Guldgränd 8.

Semidigitalt event om GDPR och AML

Samla in och hantera data för att motverka finansiell brottslighet eller begränsa och radera för att skydda den enskildes integritet? Går det att göra båda delarna och samtidigt uppfylla reglerna eller blir det en frontalkrock?

Datum: Måndag den 23 maj kl. 16:00-19:00.

Fysisk plats: Hilton Stockholm Slussen, Guldgränd 8.

Digital plats: Teams.

Tid för dig som deltar fysiskt på plats: Kl. 16:00-19:00. Vi startar med registrering och mingel.

Tid för dig som deltar digitalt: Kl. 16:30-19:00. Länken får du i din orderbekräftelse.

KÖP DIN BILJETT HÄR 

Vi är glada att äntligen kunna bjuda in ett gemensamt möte för medlemmarna i Forum för Dataskydd och Compliance Forum. Det blir kompetensspridning mellan föreningarna och vi kommer att få lyssna till en panel som består av Stefan Bognäs, Legal Counsel Länsförsäkringar, Marianne Hansson, Head of Legal Risk & Compliance Invidem, Sara Ekstrand, Senior Legal Counsel Bankföreningen, David Törngren, Rättschef Integritetsskyddsmyndigheten (IMY) och Johan Bocander, Group Data Protection Officer SEB. Vi kommer under kvällen att diskutera ämnen såsom artikel 10 och dess betydelse för organisationers möjlighet till bedrägeribekämpning, KYC (känn dina kund-processer), penningtvätt etc. men även adressera IMYs rättsliga ställningstagande i frågan.

Caroline Olstedt Carlström, ordförande för Forum för Dataskydd, Partner Cirio Advokatbyrå och Lina Williamsson, vice ordförande Compliance Forum, Head of Compliance & Privacy Office Stoer Technology, kommer gemensamt att moderera intressanta diskussioner tillsammans med vår panel.

Antalet fysiska platser är begränsade, vänligen boka din fysiska biljett senast måndag den  16 maj kl. 14:00. Om du behöver avboka din fysiska plats, vänligen kontakta info@dpforum.se senast måndag den 16 maj. Eftersom att vi är en ideell förening behöver vi debitera dig en No Show- avgift på 300 SEK vid utebliven avbokning.

Om du önskar vegetarisk/vegansk kost vänligen maila till info@dpforum.se senast måndag den 16 maj.

Varmt välkommen på en helkväll tillsammans med oss!

 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem

  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.


  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.


  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart