5 November, 2018 17:00 - 20:30  Grodan (Vinbaren), Grev Turegatan 16, Stockholm

Afterwork på Grodan – Stockholm 5 november

Vi värmer upp inför årets Nordic Privacy Arena med en afterwork i Stockholm. Passa på att nätverka med talare och konferensdeltagare, samt att lämna förslag till våra moderatorer.

Karl-Fredrik Björklund, partner vid Carler och vice ordförande för Forum för dataskydd, talar om informationsgivning till registrerade.

Vi bjuder på vin och tilltugg.

Observera att vi tar ut en no show-avgift om 300 kronor exkl. moms vid frånvaro som inte anmäls senast dagen före eventet. Nätverkstillfället är endast öppet för forumets medlemmar.

Tid: 17:00-21:00, måndagen den 5 november
Plats: Grodan (Vinbaren), Grev Turegatan 16, Stockholm

Buy tickets

Medlem i Forum för dataskydd SEK 0 excl. VAT
Add to Cart

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart