6 December, 2022 17:30 - 20:00  Kvadrat Göteborg, Kyrkogatan 13, 411 15 Göteborg

Konsekvensbedömning och risker

Välkomna till glöggmingel i Göteborg där vi kommer att prata om konsekvensbedömning och risker.

Hans Kalldal är konsult på Kvadrat och presenterar idéerna bakom boken ”Tame, Messy and Wicked risk Leadership”. Riskförståelse är en viktig grund inför konsekvensbedömning och bokens sätt att se på risker är ett sätt att sortera upp tankarna.

Datum och tid: Tisdag den 6 december kl. 17:30-20:00
Plats: Kvadrat Göteborg, Kyrkogatan 13, 411 15 Göteborg

KÖP DIN BILJETT HÄR 

Under kvällen bjuder vi på glögg med tillbehör och vi hoppas på både livliga dataskyddsdiskussioner och glöggsnack.

Antalet platser är begränsade, vänligen boka din biljett senast fredag den 2 december. Om du behöver avboka din fysiska plats, vänligen kontakta info@dpforum.se  senast måndag den 5 december. Kostnadsfritt för medlemmar och 300 SEK ex. moms för icke-medlemmar. Eftersom vi är en ideell förening behöver vi debitera dig en No Show-avgift på 300 SEK ex. moms vid utebliven avbokning. 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem

  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.


  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.


  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart