30 January, 2020 17:34

Kommande event

 

Stockholm

3 mars Seminarie om DSO’s ansvar
Johan Sundberg och Johan Thörn kommer berätta om att arbetet som dataskyddsombud (DSO)
kräver ofta mycket tid och engagemang.
Mer information och anmälan till eventet finns längre ner.

Mars/april IT- säkerhet i dataskyddsarbetet,

penetrationstester och privacy by design

13 maj Årsmöte Forum för Dataskydd

2 juni Granskningar och inspektioner från DI

 

Göteborg

22 april

19 maj

(Save the date! mer info kommer inom kort)

 

Malmö

27 feb Nätverksfrukost Forum för Dataskydd

Kom till Mässan Säkerhet Syd i Malmö den 27 februari.

Forum för Dataskydd representeras av Elin van Beesel som kommer att hålla frukostseminarium kl 8:30 – 9:30  om Kinas nya Corporate Social Credit System, se separat seminarieanmälan och Maria Holmström Mellberg, styrelseledamot i Forum för Dataskydd, på scen Säkerhet kl 11:45 – 12:00 med temat Två år med GDPR – hur långt har vi kommit och vad återstår?

Elin van Beesel
Senior rådgivare inom data privacy och informationssäkerhet

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem

  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.


  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.


  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart