26 January, 2023 17:30 - 19:00

Internationella Dataskyddsdagen 26 januari – Kryptering och legala säkerhetskrav

Välkommen att fira Internationella Dataskyddsdagen med oss. Under kvällen bjuder vi in till en semidigital föreläsning om säkerhetskraven i GDPR, NIS och säkerhetsskyddslagen med fokus på kryptering. Vad innebär kryptering rent tekniskt? Är den tillräcklig för att uppfylla de legala säkerhetskraven? Är den tillräckligt säker i dag? Legala och tekniska frågeställningar kring kryptering kommer att beröras.

KÖP DIN BILJETT HÄR 

Datum och tid: Torsdagen den 26 januari kl. 17:30-19:00.
Fysisk plats: GT30, Grev Turegatan 30, Stockholm.
Digital plats: Teams. Länken kommer i ett separat mail när du har lagt din order.
Incheckning och registrering: Kl. 17:15-17:25 för digitala och fysiska gäster.

Vi avslutar kvällen med mingel och tilltugg kl. 19:10-20:00

Antalet platser är begränsade, vänligen boka din biljett senast måndagen den 23 januari. Om du behöver avboka din fysiska plats, vänligen kontakta info@dpforum.se senast tisdagen den 24 januari. Kostnadsfritt för medlemmar och 300 SEK ex. moms för icke-medlemmar. Eftersom vi är en ideell förening behöver vi debitera dig en No Show-avgift på 300 SEK ex moms vid utebliven avbokning.

Vi vill tacka vår fantastiska sponsor Nordic Information Control som under kvällen sponsrar med lokal, dryck och tilltugg.

Vi vill även tacka Cirio som sponsrar med digital plattform.

 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart