28 October, 2021 16:30 - 17:30  Teams

Dataskyddsombudets vänner – vem kan dataskyddsombudet lita på?

Torsdagen den 28 oktober arrangeras ett inledande webbinarium om dataskyddsombudets vänner. Webbinariet arrangeras av Forum för Dataskydd Region Norr.

Datum och tid: Torsdagen den 28 oktober kl. 16.30-17.30
Plats: Digitalt (Teams)

Köp din biljett här!

Dataskyddsombuden är ofta ensamma i sin organisation. Det finns inte alltid några andra dataskyddare att luta sig mot när det blir utmanande. Då är nätverk som Forum för Dataskydd en viktig arena för att kunna diskutera frågorna med andra intresserade. Men ofta finns det i lite större organisationer interna specialister som kan bli goda medspelare i att utveckla dataskyddet. Vilka är dessa nyckelpersoner? Hur kan vi få dem att förstå vikten av gott dataskydd, om de inte redan har förstått? Hur kan vi samarbeta med nyckelpersonerna? Vad kan de göra för oss dataskyddare?

På temat dataskyddsombudets vänner kommer personer som har nyckelroller för dataskyddet att medverka i kommande webbinarier.

Gissa eller önska gärna vilka roller vi kommer bjuda in för att samtala om frågorna på LinkedIn! #DataskyddsombudetsVänner #DPforum

Webbinariet kommer genomföras som ett samtal mellan Caroline Olstedt Carlström, Advokat och Partner vid Cirio Advokatbyrå och ordförande för Forum för Dataskydd samt Maria Leijon, dataskyddsombud vid länsstyrelsernas gemensamma dataskyddsorganisation och ordförande för Forum för Dataskydd Region Norr.

 

Kostnad:
Medlem i Forum för Dataskydd: 0 kr
Icke medlem: 300 kr
No-show debiteras: 300 kr

Biljettkassan stänger: Onsdag 27 Oktober kl 15:00

 

 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart