22 March, 2022 17:00 - 20:00  Kvadrat, Kyrkogatan 13, Göteborg, plan 2

After Work med Forum för Dataskydd i Göteborg

Välkommen till den första Göteborgsträffen efter att restriktionerna har släppt! 

Datum: Tisdag den 22 mars kl. 17:00-20:00

Plats: Kvadrat, Kyrkogatan 13, Göteborg (Plan 2, ovanför Champagnebaren)

Köp din biljett här

Vi ser fram emot att äntligen få träffas fysiskt och att så många som möjligt från vårt starka Göteborgsnätverk vill delta.

Under kvällen kommer Hans Kalldal och Alexander Alaraj prata om: ”Vad har vi lärt oss efter tre år med GDPR i den privata sektorn. Hans arbetar som konsult inom dataskydd och informationshantering och Alexander arbetar som dataskyddsombud (DPO) på IKEA. Tillsammans kommer vi även diskutera ämnen inför våra kommande träffar. Kvadrat bjuder på enklare förtäring och dryck. 

Sista anmälningsdag är den söndag den 20 mars och antalet platser är begränsade. Kostnadsfritt för medlemmar och 300 kr för icke-medlemmar. Eftersom vi är en ideell förening behöver vi debitera dig en No Show-avgift på 300 kronor vid utebliven avbokning.

 Vi ser fram emot en trevlig kväll tillsammans!

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart