28 January, 2021 16:00 - 18:00  Webbinarium

Dataskyddets dag

Torsdag den 28 januari 2021 är det Dataskyddets dag och vi kommer att arrangera ett webbinarium där vi bland annat har bjudit in Pan Xuan, grundare och VD för Privacy1, för att prata om inbyggt dataskydd i praktiken – en dataingenjör förklarar hur juridik omsätts i teknik.

Pan Xuan är grundare och vd för Privacy1. Han har tidigare arbetat som Senior Software Engineer på bl.a Spotify där han också ledde arbetet med att bygga upp den tekniska infrastrukturen för compliance med dataskyddsförordningen.

Under webinariet kommer Pan att beskriva flera intressanta och viktiga aspekter av hur dataskydd som standard kan implementeras i en organisation. Utifrån konkreta praktiska exempel kommer de olika delarna av inbyggt dataskydd att beskrivas, förklaras och göras begripliga. (på engelska)

Vi kommer även få 2020 års löneundersökning presenterad för oss av HR Commitment.

Datum: torsdag den 28 januari
Tid: 16.00-18.00

Uppkopplingslänk skickas ut torsdag 28 januari.

Kostnad:
Medlem i Forum för Dataskydd: 0 kr
Icke medlem: 300 kr
No-show debiteras: 300 kr

Biljettkassan stänger onsdag den 27 januari kl.23.45

Buy tickets

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart