24 November, 2022 09:00 - 10:30  Teams

Att ge råd som dataskyddsombud

Under hösten 2022 kommer Region Norr i samarbete med Nätverket för Dataskyddssamtal i Norr- och Västerbotten arrangera en diskussionsserie med erfarenhetsutbyte under temat, ”Informella samtal riktat mot offentlig sektor med
särskilt fokus på kommuner”. Under det här webbinariet kommer vi diskutera “att ge råd åt ett dataskyddsombud”.

Datum och tid: Torsdag den 24 november kl. 09:00-10:30
Plats: Digitalt, Teams. Länken får du i din orderbekräftelse 

KÖP DIN BILJETT HÄR 

Träffarna i serien är digitala och hålls normalt torsdagar kl. 09:00–10:30 sista veckan i månaden under hösten 2022 (träffen i december kommer hållas ett tidigare datum). Varje tillfälle/ämne kommer ha en mötesledare men alla som deltar förväntas presentera sig och i övrigt delta utifrån sina förutsättningar. Målet med serien är ett informellt erfarenhetsutbyte mellan deltagarna utifrån angivna teman.

Webbinariet är kostnadsfritt för medlemmar och kostar 300 SEK ex moms för icke-medlemmar. 

Varmt välkommen! 

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart