13 May, 2020 17:00 - 20:00

Årsmöte Forum för Dataskydd 13 maj, Stockholm

Webbinarium 13 maj – Föreningsstämma med gästföreläsare

Välkommen på ordinarie föreningsstämma samt extra stämma den 13 maj.
Klicka här för att ladda ner kallelsen.
I samband med föreningsstämman kommer Lena Lindgren Schelin, generaldirektör, Datainspektionen hålla en presentation om:
”Från Datainspektionen till Integritetsskyddsmyndigheten – en spaning om vägen framåt, för myndigheten och för samhället i den snabbt pågående digitaliseringen.”

Webbinariet är enbart för medlemmar. Läs mer om medlemskap här.

Var: Webbinarium – Anmälningslänk finns på medlemssidor
När: 15:00 – 17:30

Agenda:
Inledning av Forumets ordförande Caroline Olstedt Carlström
Presentation av Lena Lindgren Schelin
Årsmötet börjar 15:30, direkt följt av extra stämma.

Under rådande pandemi har vi beslutat att minimera det fysiska deltagandet i lokalen. Endast de personer som har aktiviteter med eventet kommer finnas i den lokal som vi sänder från.

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart