Kontaktuppgifter

 

Kansli
Verksamhetsansvarig: Cecilia Engström 
Kommunikatör: Ida Jarlhamre 

Postadress: 
Forum för Dataskydd
Grevgatan 34
114 53 Stockholm

Sociala kanaler
Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Där lägger vi upp våra event samt rapporterar om aktuella nyheter.

 
 

Om forumet

Varför ska du vara medlem?
Forum för Dataskydd är ett kompetensnätverk som arbetar med att stärka fokuset på dataskydd. I nätverket ingår 750 medlemmar med olika typer av kompetens inom området. Vi ses på olika seminarier och nätverksträffar samt inspirerar via olika webbinarier. Du som medlem går gratis på dessa samt erbjuds ett rabatterat pris på Nordic Privacy Arena. Som student erbjuder vi medlemsskap för 400 kr/år som behöver förnyas varje år. 

Läs mer om medlemsskapet här

Forumets Roll
Forum för Dataskydd arbetar sedan 2012 för att förtydliga och stärka dataskyddsombudets roll i bolag och organisationer samt för att diskutera, debattera och upplysa om sakfrågor. Vi vill medverka till att skapa och sprida medvetenhet och ”best practices” på området och arrangerar löpande seminarier och nätverksträffar för dataskyddsombud och andra som kommer i kontakt med dataskyddsfrågor i arbetet. Sedan 2016 arrangerar vi också Nordens största dataskyddskonferens – Nordic Privacy Arena. Utöver detta lämnar vi synpunkter på lagförslag, kommenterar aktuella frågor i media och föreläser vid lärosäten och svenska och internationella konferenser.

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem

Forum för Dataskydd är ett kompetensnätverk som arbetar med att stärka fokuset på dataskydd. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från mer är 750 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
Student: 400 kr per år.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Go to cart