Marknadskoordinator till kansli med intresse för integritetsfrågor hos en ideell förening

Har du mycket driv och stort engagemang? Brinner du för content och digital marknadsföring eller kanske för event? Gillar du stora kontaktytor och att skapa goda relationer? Vill du vara den viktigaste länken till våra medlemmar? Bli Forum för Dataskydds nya marknadskoordinator!

Om tjänsten
Forum för Dataskydd är en ideell förening med drygt 800 medlemmar. Forumet har sedan 2012 arbetat för att stärka dataskyddsombudet och andra som arbetar med eller kommer i kontakt med dataskyddsfrågor i olika roller. Vi vill medverka till att skapa sprida medvetenhet och ”best practices” på området genom att diskutera, debattera och upplysa om sakfrågor. En målsättning är att stärka skyddet för den personliga integriteten i samhället och det tror vi att vi att vi gör bäst genom att stärka dataskyddsspecialisterna ute i verksamheterna och arbeta för en större medvetenhet hos de personuppgiftsansvariga som till  exempel bolag, myndigheter och andra organisationer. Vi arrangerar löpande webbinarier/seminarier samt nätverksträffar. Sedan 2016 arrangerar vi även årligen Nordens största dataskyddskonferens – Nordic Privacy Arena.

Kansliet består i dagsläget av två tjänster, en kanslichef som arbetar mot styrelse och ansvarar för den dagliga driften kopplat till föreningen och en marknadskoordinator. Vår nuvarande marknadskoordinator går vidare till nya utmaningar och vi söker därför en ny marknadskoordinator.

Arbetsbeskrivning
Din roll på Forumet innebär att du:

 • Hanterar Forumets sociala kanaler i form av content till webb, LinkedIn, Facebook, Twitter samt utskick av nyhetsbrev.
 • Producerar material för presentationer, digitala kanaler, event/webbinar och andra marknadsinsatser.
 • Hanterar administration av Forumets medlemmar, medlemssystem och event.
 • Kommunicererar med Forumets medlemmar via e-post och telefon.
 • Samarbetar med Forumets redovisningsbyrå. I detta ingår att uppdatera medlemslistor m.m. , samt enklare ekonomi- och fakturafrågor.
 • Koordinerar sälj- och marknadsinsatser för forumet nationellt och regionalt.
 • Hjälpa och stötta kansliansvarig med diverse administrativa uppgifter vid behov och bland annat inför event samt årsmöten.
 • Arbetar för att uppnå mål för året satta av styrelse och årsmöten.

För att lyckas i rollen som marknadskoordinator:
Ser vi att du har några års yrkeserfarenhet. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och tar egna initiativ till att leverera på satta mål samt är serviceminded och lösningsorienterad. Du har också ett stort engagemang och mycket god samarbetsförmåga. Utöver detta  tror vi att du har:

 • Kunskaper i PhotoShop.
 • Kunskaper i InDesign.
 • Erfarenhet av att  skicka ut nyhetsbrev.
 • Erfarenhet av att arbeta med WordPress.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi ser också att det är meriterande med:

 • Erfarenhet av projekt.
 • Erfarenhet av eventproduktion.
 • Erfarenhet av sälj.
 • Intresse av dataskydds/integritetsfrågor.

Syfte och mål med rollen:

 • Som marknadskoordinator är du den viktigaste länken mellan Forumet och våra medlemmar.
 • Öka antalet medlemmar som för närvarande är ca 800 medlemmar.
 • Öka Forumets synlighet i sociala kanaler.
 • Utveckla och sätta säljstrategier för att få in nya potentiella medlemmar och organisationsmedlemmar.
 • Utveckla verksamheten tillsammans med kansliansvarig och uppsatta mål från styrelsen och årsmöten.

I denna rekrytering kommer vi utöver grundläggande kunskaper i de verktyg som Forumet arbetar i, lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten. Det är viktigt att du är social och nätverkande då du kommer att ha många interna och externa kontakter. Vi vill satsa på rätt person och utvecklas tillsammans med dig.

Övrig information
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.

Arbetstider: Mycket av arbetet kan ske under sedvanlig arbetstid men arbete under kvällar/helger förekommer i samband med event och övriga föreningsaktiviteter. Vi tillämpar flextid och du kommer ha stor frihet att själv lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar dig bäst.

Placeringsort: Stockholm/Hybrid. En hel del av arbetsuppgifterna kan hanteras på distans.

Lön: Enligt överenskommelse.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och vi kan därför ta bort annonsen innan ansökningstiden gått ut.

Ansökan mailas till: lisa.thuvander@dpforum.se. Vänligen bifoga CV och personligt brev (vi behandlar ej ansökningar som saknar detta). Vid frågor om tjänsten nås Lisa Thuvander på ovan angiven e-postadress men även på 073-502 45 63.

Du hittar oss även på LinkedIn, Twitter, och Facebook.

Logga in

Ej medlem? Registrera dig

Återställ lösenord

Bli medlem


  Forum för Dataskydd bidrar till ett tryggt informationssamhälle och värnar om integritetsskydd idag och i morgon. Vi förstärker, förenklar och ökar medvetenheten kring integritetsskydd i Europa genom att skapa ett tongivande forum för samverkan och informationsspridning. Stärk ditt dataskyddsarbete med kompetens från drygt 800 medlemmar på våra seminarier och nätverksträffar. Medlemmar går gratis på våra seminarier och nätverksträffar samt till rabatterat pris på Nordic Privacy Arena.

  Studentmedlemskap upphör automatiskt efter ett år, därefter behövs ny ansökan. Ange också ert mecenatkortnr i meddelandefältet.

  Det är viktigt att meddela oss om du byter arbetsplats, faktureringsadress, telefonnummer, mailadress eller annan viktig information. När du byter arbetsplats eller annan ovannämnd information mailar du oss och meddelar detta på info@dpforum.se så att vi kan säkerställa kontinuitet i ditt medlemskap.

  Ordinarie medlemskap: 1645 kr per år.
  Student: Gratis första året, sedan 200 kr per år (är du anställd på ett företag gäller ordinarie pris).
  Genom att fylla i formuläret, godkänner jag att Forum för Dataskydd lagrar mina personuppgifter i sin databas som kommer användas för att förse mig med relevant information om Forum för Dataskydds tjänster och erbjudanden.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Go to cart